Pengikut Setia

Sunday, 24 August 2014

Dhiya's First Giveaway

Views
Assalamualaikum wbt

Rakan-rakan blogger yang dikasihi, 

Saya sedang menjalankan satu kempen giveaway pertama dalam blog Dari Diri Dhiya ini. Sebelum ini saya tak pernah anjurkannya sebab saya takut tidak mendapat sokongan (oh pesimis nya sayaaa!)

Tetapi sekarang saya sedar. Kempen sebegini, walau giveaway nya mungkin tidak seberapa, saya sebenarnya sedang cuba menjalinkan persahabatan dengan anda.

Oleh itu, atas nama persahabatan, sudilah kiranya anda mengambil bahagian dalamgiveaway saya yang pertama ini. Hadiah tak mewah, tapi terdiri daripada koleksi cenderamata dari tempat-tempat yang saya pernah pergi. Untuk Giveaway ni, tiada cendermata dari Korea. Tapi Insya Allah jika berjaya ada sambutan, saya akan cuba menganjurkannya dengan hadiah yang lebih menarik. Mungkin saya boleh pertimbangkan koleksi buah tangan Korea saya tu. (P/S: Cenderahati dari Korea saya masih banyak, tau! Memang dibawa pulang untuk DDD)

Syaratnya sangat mudah, kerana saya memang berniat untuk memberi sambil bersahabat. Wallahi :)

1) Tempoh kempen: 18 Ogos 2014- 31 Ogos 2014 ( jam 12 tengah malam)
2) Follow blog Dari Diri Dhiya dan nyatakan anda follower yang ke berapa
3) Post kan entri ini (copy and paste) sahaja di blog anda
4) Ajak rakan-rakan pembaca blog anda untuk menyertainya 
5) Tinggalkan link entri tersebut di ruangan komen entri ini
6) Pemenang akan dipilih secara rawak menggunakan random.org
7) Ada 7 pemenang bertuah akan dipilih! 7 tau! 

Klik dan jemput ke blog Dari Diri Dhiya
Klik dan jemput ke blog Dari Diri Dhiya
Pengumuman pemenang akan dibuat pada minggu pertama September 2014 bersempena dengan edisi istimewa entri terbaik bulan tersebut.

Pengeposan hadiah adalah secepat mungkin, sebaik mendapat maklumat dari pemenang :)

*Saya perlukan 15 penyertaan (atau lebih) Jika tiada sambutan, GA ini secara automatik akan terbatal. 

Saya mengharapkan sokongan dan penyertaan anda :)
Salam sayang,
Dhiya 

SYUKRAN JAZILAN =)

17 comments :

  1. Terima kasih sudi join GA ni. Maaf sebab baru dapat review satu2 penyertaan. Happy blogging :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama- sama =)Mudah-mudahan ad rezeki..

      Delete
  2. http://notashalimar.blogspot.com/2014/08/dhiyas-first-giveaway.html

    ReplyDelete
  3. mama singgah dan follow sini dear..

    www.mamaniza.com

    ReplyDelete
  4. http://mimbarkata.blogspot.com/2014/08/dhiyas-first-giveaway.html

    ReplyDelete
  5. As salam. Akak singgah n follow Dhiya ya ^__^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eh, sori. Dhiela. Konfius nama. Ingtkn ni GA tuan pnya blog Dhila. Maaf na

      Delete
  6. Salam Ukhuwah Fillah ..Kak Lya Singgah Dan Follow Sini .
    Jom Singgah Blog Kak Lya http://akifimtiyaz3.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks Kak Lya..Done singgah dan follo blog akak yang best tu =)Salam ukhwah!

      Delete
  7. Mula2 Kak Lya baca entry ni macam Diela yang anjurkan GA nie ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eh bukan kak..tula nama je hampir serupa..Saya join Giveaway yang Kak Dhiya anjurkan =)

      Delete
  8. InsyaAllah .saya akan join dan follow utk support blog kamu.

    ReplyDelete
  9. mcm best. mcm nk join.. done follow..

    ReplyDelete
  10. Salam perkenalan diela..
    singgah dan follow blog diela.. #16 :)

    good luck diela!

    ReplyDelete
  11. Salam persinggahan dari saya. Jemput jengah blog abah ek..
    http://abahbz.blogspot.com

    ReplyDelete
  12. gud luck ... singgah dr GA yg sama:)

    http://syazdanny2329.blogspot.com/2014/08/dhiyas-first-giveaway.html

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...