Pengikut Setia

Friday, 5 December 2014

Menanti ke Dunia Baru

Views
بسم الله الرحمن الرحيم
Assalamualaikum WBT




Alhamdulillah...dapat meluangkan masa dengan ruang ini..
tak nak berceloteh panjang..
just nak share sedikit sahaja dengan sahabat-sahabat..

Rasa tak sangka hanya beberapa bulan lagi diri ini akan menamatkan pelajaran di universiti..insyaallah..
ada rezeki di situ memegang segulung ijazah..

Dalam proses menyiapkan tesis..
Masih menanti tempat praktikal..
Membuat persiapan untuk ke final exam dan juga MUET..
Mudah-mudahan dipermudahkan segalanya...

Selepas ini aku akan melangkah ke dunia baru..
dunia yang mencabar..
Dunia kerjaya..
Moha doa sahabat semua =)
terima kasih...


SYUKRAN JAZILAN =)

19 comments :

  1. Maannajah sis =)
    Danishdamiadaris.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Good luck dik. Kumpul experience byk2 masa proses mencari kerja dan ketika dh diterima bekerja.

    Semoga pengalaman tu dpt bantu adik utk move on ke dunia luar biasa selepas tu..

    semuasihatselalu.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. good luck..
    selamat menempuh dunia baru

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah...akak doakan semoga Allah SWT permudahkan segala urusan diela nadilah.

    Dunia kerja dgn dunia belajar 2 dunia yg sgt berbeza. Semoga bila dah dpt keje nanti, sentiasa bekerja dgn bersemangat seperti mna bersemangatnya ketika kita tulis resume dan janji masa interview. Bila ada yg buat kita rasa tak happy, kembali pd Allah. Istighfar banyak2 dan senyum kembali.

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih akak nordiana jamal..
      atas nasihat and semangat =)

      Delete
  5. Semoga dipermudahkan urusan..
    Tahniah sis..hampur smpi ke.penghujungnya..
    Selamat menyiapkan thesis

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih chekgu azrne..mudah-mudahan dipermudahkan segalanya =)

      Delete
  6. salam singgah..
    good luck awak.. selamat menghadapi cabaran terakhir zaman uni..:)

    ReplyDelete
  7. In shaa Allah, amin.. Semoga berjaya yer!

    ReplyDelete
  8. Salam ukhwah..
    Selamat menempuh alam pekerjaan..
    Semoga dpermudahkan segala urusan..
    tellingstory11.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. gud luck dil..! doakan aku jugakkk..=D

    ReplyDelete
  10. smoga bjya. :)

    jemput singgah balas kunjungan http://www.madrasahkehidupan.com/2015/01/sudahlah-tu-tegurlah-dengan-hikmah.html

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...